התנין

עלינו

בזמן לימודיו באוניברסיטה התחיל מיכאל לוין את דרכו בעולם האירועים בהפקת חתונות מיוחדות בטבע במסגרת חברת האוהל ה16 שאותה הקים בשנת 1999. לאחר אירועים רבים ומוצלחים ובעקבות אהבתו הבלתי מתפשרת לאוכל ויין נכנס מיכאל בהדרגה גם לעולם הקולינרי. לאור הביקוש שהלך וגבר נולד הרעיון לשלב את שני העולמות ובשנת 2006 הקים את קייטרינג הג'ירפה והתנין.

מיכאל מתגורר ביודפת שבגליל ושם חי ופועל הקייטרינג. המטבח מתאפיין בשילוב של חמרי גלם טריים ועונתיים, עם דגש מיוחד על ספקים קטנים מצפון הארץ . הוא מושפע הן מהשכנים הקרובים בגליל והן ממסורות הבישול שהתפתחו בישוב במשך למעלה מ50 שנה.
צוות הקייטרינג רובו ככולו מיודפת, דבר המשרה אווירה משפחתית ונעימה ההולכת יד ביד עם מסורת אירוח ארוכת שנים. אווירה אותה מרגישים האורחים ואשר מלווה אותם זמן רב לאחר שהסתיים האירוע.


הג'ירפה והתנין - צוות העובדים